Czas przygotowania: 15 minut
Poziom trudność: łatwe
Ilość porcji: dla 1 osoby
Składniki:
2 szklanki pokruszonych płatków Lubella Corn Flakes
2 jajka
1 łyżka jogurtu greckiego
szczypta chili
30 g startego sera cheddar
pieprz i sól
garść pokrojonych liści szpinaku
1 pomidor pokrojony w kosteczkę
1/4 czerwonej cebuli pokrojonej w pióra
olej do smażenia
Przygotowanie:
1. Ubić jajka na jasnożółty kolor.
2. Dodać jogurt naturalny i wymieszać.
3. Do masy dodać przyprawy i pokruszone płatki kukurydziane.
4. Smażyć na jednej stronie do całkowitego ścięcia.
5. Wyjąć na talerz.
6. Na jednej połowie ułożyć warzywa. Przykryć drugą połową.
7. Posypać na wierzchu startym serem.
SMACZNEGO:)