Targi DOBREGO JEDZENIA – III edycja już w maju!

W tym roku również mamy przyjemność patronować ciekawemu wydarzeniu jakim są Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia. Na targach wystawią się głównie  mali i średni, lokalni producenci jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów. Podstawowy cel targów to zapoznanie mieszkańców Zielonej Góry i regionu lubuskiego, z trendami w tej branży oraz pobudzenie świadomości jak ważne jest racjonalne i zdrowe odżywianie w odniesieniu do cywilizacyjnych chorób XXI wieku.

Podczas targów odbędą się wykłady, warsztaty i pokazy w wykonaniu uznanych polskich autorytetów kulinarnych

PROGRAM III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

Zielona Góra 2016

Sobota, 14 maja

godz. 10.00 otwarcie

godz. 10.30 uroczyste, oficjalne otwarcie III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

godz. 10.45 Lubuski Złoty Lubczyk – ogłoszenie konkursu na najlepszy produkt Targów

godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów

11.00 – pokaz restauracji For Rest

12.30 – pokaz restauracji Krośnieńska 12

14.00 – pokaz restauracji Vegarnik

15.30 – pokaz Darii Ładochy

 

Niedziela, 15 maja

godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów

godzi. 11.00 – pokaz Mai Sobczak

godz. 12.30 – pokaz Roberta Sowy cz. 1

godz. 14.00 – pokaz Roberta Sowy cz. 2

godz. 17.00 ogłoszenie wyników konkursu Lubuski Złoty Lubczyk 

godz. 17.30 ogłoszenie wyników Konkursu dla Publiczności

godz. 18.00 zakończenie III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

Więcej informacji znajdziecie na www.targidobregojedzenia.pl

logotdj16_1

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *