Głęboki w kolorze, aksamitny w konsystencji, prosty w składzie, a do tego smaczny – taki właśnie jest wprowadzony do sprzedaży przez firmę Roleski ketchup Premium. Nowość dostępna jest w łagodnym wariancie smakowym.
W ostatnich latach dużą popularnością cieszą się produkty z tzw. czystą etykietą. Dlatego opracowując recepturę ketchupu Premium firma Roleski postawiła na stanie wyselekcjonowane naturalne oraz ekologiczne składniki. Należą do nich aromatyczne pomidory, cukier trzcinowy, sól himalajską oraz ocet jabłkowy, wyprodukowany z jabłek pochodzących z polskich sadów. Jego pomidorowość to zasługa zaskakująco dużej ilości warzyw – każde 100 gramów ketchupu powstaje z 232 gramów soczystych pomidorów. Ketchup nie zawiera konserwantów, skrobi ani glutenu. Jest również pozbawiony GMO – stąd możemy go jeść i nie martwić się o szkodliwy wpływ na nasz organizm.
Ketchup Premium marki Roleski jest dobrym rozwiązaniem dla wszystkich, którzy chcą w szybki i prosty sposób urozmaicić codziennie dania. Jego wyrazisty, a jednocześnie delikatny smak doskonale współgra z mięsem lub rybami. Ten naturalny w składzie sos jest też znakomitym uzupełnieniem dla potraw kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, ponieważ świetnie łączy się z pieczonymi warzywami, falafelami czy wegańskimi burgerami. Wzbogaci również smak prostszych posiłków takich jak tosty, kanapki czy sałatki.
Elegancka butelka podkreśla wysoką jakość produktu. Mieści się w niej 465 g ketchupu.
Producent: Roleski
Więcej informacji na stronie: www.roleski.pl