Nowe smaki past warzywnych serii Premium

Marka Rolnik wprowadza na rynek kolejne nowe smaki past warzywnych serii Premium. Pasty warzywne serii Premium przygotowywane są z wysokiej jakości warzyw i aromatycznych dodatków. To niezwykły mariaż smaków, przypraw i aromatów. Trzy nowe pasty, to pasta o smaku grillowanego kurczaka, pasta z nutą papryki i pasta z nutą curry. Pasty zostały przygotowane z przetartych warzyw, wyszukanych przypraw i smakowitych dodatków. Nie zawierają w swym składzie konserwantów ani glutaminianu monosodowego. Smarowidła mają kremową, delikatną konsystencję. Są doskonałe do kanapek, makaronów, zapiekanek, pierożków, jako dodatek do wykwintnych tart na słono i francuskiego ciasta, niebanalnie smakują z dodatkiem serów. Pasty są wartościowym składnikiem diety wegetarian.

Pasta Premium o smaku grillowanego kurczaka: pasta na bazie delikatnie przetartej marchwi i selera. Z dodatkiem soczewicy, suszonych pomidorów, oleju roślinnego, mąki grochowej, maki fasolowej i naturalnego aromatu kurczaka. Doskonale smakuje z serem żółtym, na wszelkiego rodzaju kanapkach i w warzywnych wrapach.
rolnik slide

Pasta Premium z nutą papryki: pasta na bazie delikatnie przetartych ziemniaków, marchwi, z dodatkiem oleju roślinnego, papryki, przypraw i cebuli. Doskonale smakuje do potraw kuchni węgierskiej, do kanapek, jako farsz domowych pierożków i ciast francuskich.

Pasta Premium z nutą curry: pasta na bazie marchwi, selera, oleju roślinnego, mąki fasolowej, mąki grochowej, dyni, cebuli, szpinaku i naturalnych przypraw. Pasta doskonała do potraw kuchni indyjskiej, tajskiej i kebabów. Świetnie sprawdzi się podana na chrupkim pieczywie.

Każda pasta serii Premium zawiera na etykiecie informację na temat kaloryczności i innych składników odżywczych zawartych w produkcie.

Produkty są dostępne w handlu nowoczesnym, jak i tradycyjnym na terenie całego kraju.

Cena w sklepie: Pasty warzywne Premium (wszystkie smaki) (190 gram): ok. 2, 58 zł

Więcej na: www.rolnik.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *