Nowa odsłona cukru pudru Diamant

Tego produktu żadnej pani domu przedstawiać nie trzeba. Nie każdy cukier puder daje jednak gwarancję smakowitych i pięknie udekorowanych wypieków, na przykład tych świątecznych.

Idealny cukier puder powinien być nie tylko słodki, ale też sypki oraz szybko i bez śladu się rozpuszczać. Taki właśnie jest cukier puder marki Diamant, dostępny teraz w nowych opakowaniach. Produkt świetnie sprawdza się jako składniki ciast, ciasteczek, lekkich kremów, bitej śmietany oraz mas (np. serowej czy makowej). Dodany do polewy albo lukru, sprawia że są one elastyczne, nie pękają a po wyschnięciu nabierają świetlistego, intensywnie białego kolor. Korzystając z niego bez trudu wykonamy też posypki, dzięki którym nasze wypieki będą wyglądały jak oprószone śniegiem.

Pięć opcji do wyboru
Portfolio marki Diamant obejmuje cukier puder w różnych gramaturach i opakowaniach. W zależności od potrzeb możemy sięgnąć po półkilogramową papierową torebkę; 400-gramowe, stojące opakowanie z polietylenu (tzw. doypack); kartonik 250 g lub zawierającą tyle samo produktu funkcjonalną tubę, która ułatwia posypywanie ciasta równomierną, jednorodną, śnieżnobiałą warstewką. Sugerowane ceny odpowiednio: 1,79 zł; 1,99 zł; 2,20 zł i 2,50 zł. Ofertę uzupełnia cukier puder z aromatem waniliowym w wygodnym kartoniku 250 g, który kosztuje 3,25 zł. Na opakowaniu każdego produktu umieszczone zostały pastelowe ramki z wyraźnymi komunikatami na temat jego walorów a także nowe, atrakcyjne wizualizacje przedstawiające propozycje podania deseru z cukrem pudrem.

Producent: Pfeifer &Langen
Więcej informacji na stronie: www.diamant.pl

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *