KONKURS KSIĄŻKOWY

Kochani! Wspólnie z Wydawnictwem Samo Sedno zapraszamy Was do wspólnego konkursu. Możecie wygrać jedną z czterech książek kulinarnych „Strączki”, autorstwa Marii Banach. Każda książka jest opatrzona autografem autorki 🙂

Aby wygrać w naszym konkursie, wystarczy wymyślić krótkie hasło zawierające słowo: „STRĄCZKI”. Najciekawsze wpisy nagrodzimy.

straczki5

Książka zawiera blisko 90 oryginalnych przepisów zilustrowanych niepowtarzalnymi autorskimi zdjęciami to najlepszy dowód na to, że z warzyw strączkowych można wyczarować znacznie więcej niż fasolkę po bretońsku! Szczegółowy opis książki znajdziecie TUTAJ.

ZASADY UCZESTNICTWA W KONKURSIE:
1. W komentarzu pod konkursem wpisz krótkie zawierające słowo „STRĄCZKI”;

2. Polub fanpage FOODandKITCHEN.pl (możesz, ale nie musisz);

3. Polub fanpage Wydawnictwo Samo Sedno (możesz, ale nie musisz);

4. Zamieść na swoim blogu lub na tablicy na swoim Facebook’u notkę na temat konkursu.

***

Konkurs trwa od dnia publikacji na stronie www.FOODandKITCHEN.pl do dnia 15 grudnia br. do godziny 20.00. Dane zwycięzców, wraz z informacją na temat wygranych nagród, zostaną opublikowane 18 grudnia br.
Na maile z adresami korespondencyjnymi zwycięzców czekamy do dnia 20 grudnia do godz. 19.00.
Nadesłanie propozycji konkursowej oznacza zgodę na jej publikację przez www.FOODandKITCHEN.pl.
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w konkursie!

30 comments

  1. EwelinaK

    Strączki dla małego, strączki dla dużego wcinaj je z apetytem droga koleżanko i drogi kolego!

  2. Adrian (Deus Ex Machina)

    Z bogactwa strączków czerp pełnymi garściami, a będziesz podążał do zdrowia właściwymi torami…

  3. Adrian (Deus Ex Machina)

    Białko, błonnik, mikroelementy i witaminy- strączki to porcja zdrowia dla całej rodziny!

  4. Adrian (Deus Ex Machina)

    Wzbogać swą dietę o pożywne strączki, a myśli o posiłkach przestaną być źródłem bolączki…

  5. maria

    Nie pączki, a strączki,
    solo i z dodatkami,
    są dziś pierwszego planu gwiazdami.
    Polub fasolę, soję, bób
    – dla siebie (i smaku!) to zrób 🙂

  6. Hela

    STRĄCZKI jest książką znakomitą z jej pomocą nie jedną potrawę ugotuję smakowitą 🙂

  7. MartynkaJ

    Kiedy łapie chęć na pączki,
    te zrobione z pszennej mączki,
    lepiej trzymaj swoje rączki,
    aby uniknąć złej bolączki,
    sięgnij wtem po zdrowe strączki!
    Pozdrawiam!

  8. Marta K

    Strączki zawsze chętnie zjadam, sporo przepisów w głowie posiadam!
    publikacja na: ttps://web.facebook.com/groups/774968219275040/

  9. Moje propozycje:
    1. W kuchni cuda czaruję, i strączki rodzince serwuję.
    2. Wszyscy strączki z apetytem zajadają, bo cudne przepisy od Marii Banach mają.
    3. Apetyt mam wielki na strączki z patelki.
    4. Gdy strączki raz spróbujesz nigdy już z nich nie zrezygnujesz.
    5. Strączków u nas co nie miara, więc ruszaj ochoczo do gotowania.

  10. Ponoć strączki wzdymają brzuchy jednak zdecydowanie wolę je od pączków które powiększają pupy…
    Pozdrawiam!

  11. ulaj.

    Strączki na obiad i śniadanie, z nimi pyszne gotowanie.
    Gdy strączków posmakujesz – podniebienie oczarujesz.
    Od święta i na co dzień – strączki zawsze w modzie.

  12. EwelinaK

    STRĄCZEK jest malutki niczym pączek, z tą różnicą, że ten pierwszy nie ubrudzi brzuszka ani rączek.

  13. EwelinaK

    Dla łasuchów Maria Banach znalazła przełomowe rozwiązanie – STRĄCZKI zdrowe na deserek i śniadanie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *