Jesień to czas, kiedy intensywniej rozmyślamy i analizujemy nasze życie. Często zastanawiamy się nad zmianami, lecz brakuje nam energii i chęci do podejmowania wyzwań. Razowy Kwas Chlebowy rzuca wyzwanie jesiennej aurze i motywuje swoich konsumentów do podjęcia działań.
Długie jesienne wieczory to doskonała okazja do przemyśleń na temat swojego życia oraz nad zmianami, które możemy do niego wprowadzić. Początkowo warto się zastanowić nad zmianami w naszych zwykłych codziennych czynnościach. Przykład? Nasz jadłospis. Kolorowy, niezdrowy napój gazowany, pełen konserwantów i sztucznych barwników możemy zastąpić napojem naturalnym, nie mającym złego wpływu na nasz organizm.W roli takiej alternatywy świetnie sprawdzi się Razowy Kwas Chlebowy.
– Sklepowe półki uginają się dziś od kolorowych napojów, pełnych chemicznych dodatków. Rzadko zastanawiamy się nad tym, co tak naprawdę serwujemy swojemu organizmowi, nie zwracamy uwagi na skład czy wartości odżywcze danego produktu. Jesień, to czas, kiedy dużo rozmyślamy. Wśród naszych rozważań warto, aby pojawił się ten temat. Razowy Kwas Chlebowy wyróżnia się spośród innych napojów gazowanych naturalnością – nie zawiera konserwantów, barwników ani sztucznych aromatów, nawet gaz jest w nim naturalny. – mówi Anna Glina, Brand Manager marki Razowy Kwas Chlebowy.
Razowy Kwas Chlebowy to napój dla tych, którzy poszukują produktów tradycyjnych, naturalnych i autentycznych. Stanowi on alternatywę dla kolorowych napojów, które znajdujemy na sklepowych półkach, a jego receptura, oparta na bazie zbóż, to gwarancja dobrego samopoczucia, witalności i dobrej energii. Marka, dodatkowo, za pośrednictwem swojej akcji Nasze Zmiany pokazuje, że codzienne niewielkie wyzwania prowadzą do realizacji naszych celów. Zacznijmy zmieniać na lepsze już dziś.
Razowy Kwas Chlebowy to naturalny, słodowy napój gazowany, inspirowany tradycyjną recepturą. Jego smak to połączenie aromatycznej skórki przypieczonego chleba razowego z nutą karmelu i wyczuwalnym posmakiem czekolady. Powstaje z krystalicznej wody oraz słodów: żytniego i jęczmiennego, nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Do tej pory napój ten można było znaleźć w trzech wariantach smakowych: klasycznym, śliwkowym i żurawinowym występujących w butelkach o pojemności 1,5 l. Teraz, klasyczna wersja napoju debiutuje na rynku w nowej odsłonie – napój słodzony jest cukrem trzcinowym i znajduje się w małej, szklanej butelce 0,33 l z otwarciem twist-off, zapewniającym komfort otwierania i przechowywania napoju. Produkt przekonuje zarówno wyglądem, jak i smakiem, dlatego też sprosta oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających konsumentów.