Innowacyjny makaron Agnesi Legumi&Cereali

Makarony Agnesi cechuje najwyższa jakość. Powstają one w oparciu o unikalną recepturę, poddawane są tradycyjnemu powolnemu suszeniu, charakteryzuje je też stały wysoki poziom białka. Bogaty wybór form pozwala na eksperymentowanie i przygotowywanie najróżniejszych, nie tylko najpopularniejszych, dań kuchni włoskiej.

Polecamy nowy produkt:

Agnesi Legumi&Cereali

Makaron zawiera 50% mąki z żółtej soczewicy, 50% pszenicy durum. Jest świetnym źródłem błonnika i białka, doskonały w diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Zawiera 61 g węglowodanów na 100 g (podczas gdy tradycyjny makaron ma ok 72 g węglowodanów w 100 g produktu).

legumi-cereali-fusilli-3D-frontelegumi-cereali-tortiglioni-3D-fronte

 

http://www.agnesi.it/pl/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *