II Ogólnopolskich Targów Dobrego Jedzenia- znamy już program targów

W dniach 23-24 maja 2015 roku odbędą się w Zielonej Górze w hali CRS (ul. Sulechowska 41), II Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia. Na targach wystawią się głównie mali i średni, lokalni producenci jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów.

2 TARGI 2015-logo-www

Poniżej zamieszczamy szczegółowy program targów.

Sobota, 23 maja

10.00 otwarcie

10.30 uroczyste, oficjalne otwarcie II OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

10.45 Lubuski Złoty Lubczyk – ogłoszenie konkursu na najlepszy produkt Targów

10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów

12.00 pokaz kuchni japońskiej – Miyagi Sushi, Szef Kuchni Hubert Greifenberg

14.00 pokaz kuchni śródziemnomorskiej – IL Vicolo, Szef Kuchni Paweł Mierzejewski

godz. 16.00 pokaz kuchni francuskiej – La Tulip Noire, Szef Kuchni Paweł Bobrowski

FAMILY CAFE dla dzieci

10.00 – 12.00 Republika Gier i zabawy z grami planszowymi

12.00 – 14.00 Mały Inżynier i odkrywanie tajemnic nauki przez zabawę

14.00 – 16.00 Plastysie i tworzenie postaci z plasteliny

Niedziela, 24 maja

10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów

12.00 pokaz kuchni molekularnej w wykonaniu Krzysztofa Poloka

14.00 show Tomasza Jakubiaka cz. 1

16.00 show Tomasza Jakubiaka cz. 2

17.00 ogłoszenie wyników konkursu Lubuski Złoty Lubczyk

17.30 ogłoszenie wyników konkursu dla Publiczności

18.00 zakończenie II OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

FAMILY CAFE dla dzieci

10.00-12.00 Fundacja LYADA i zabawy kreatywno-manualne

14.00-16.00 Fundacja Innowacyjny Klub Rodzica i zabawy kreatywno-manualne

BILETY w cenie 5 zł do nabycia w kasie hali targowej

DZIECI do lat 12 – WSTĘP BEZPŁATNY

Zdjęcia z poprzedniej edycji targów:kucharz

lubczyki

targi1

pazdrowscy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *