Hochland Naturalnie, że pyszny! – ser topiony, jakiego nie było

Firma Hochland jest niekwestionowanym liderem w kategorii serów topionych i prekursorem w kreowaniu innowacyjnych produktów, które wychodzą naprzeciw zmieniającym się oczekiwaniom konsumentów. Czym zaskakuje tym razem?

Najnowszą propozycją tego producenta jest ser Hochland Naturalnie, że pyszny! Na tle dostępnych dotąd na sklepowych półkach serów topionych wyróżnia go w 100% naturalny skład, w którym nie ma żadnych emulgatorów, barwników, ani konserwantów. Produkt może się też pochwalić wyrazistym smakiem i wyjątkowo kremową konsystencją. Dzięki tej ostatniej, Hochland Naturalnie, że pyszny! idealnie rozprowadza się na pieczywie, można go wykorzystywać także jako dip. Jego wyrazisty smak nada charakteru każdej przekąsce. Doskonale sprawdzi się nie tylko na tradycyjnych kanapkach, ale też jako składnik wielu dań – sosów, zup, zapiekanek, a nawet deserów.

Nie tylko skład, ale i opakowanie
Nowy ser topiony marki Hochland, poza w pełni naturalnym składem, wyróżnia też unikalne w całej kategorii opakowanie. Ma ono okrągły kształt, naturalną teksturę oraz nowoczesną grafik. Taki design kubka przypadł konsumentom do gustu – w badaniu przeprowadzonym przed wprowadzeniem produktu na rynek pozytywnie oceniło go aż 96 proc. ankietowanych. Hochland Naturalnie, że pyszny! dostępny jest w pięciu wariantach: ze śmietanką, maasdamer, emmentaler, gouda oraz gouda z pomidorami i szczypiorkiem.

Cena: 3,49 zł za 120 g
Producent: Hochland Polska
Więcej informacji na stronie: www.hochland.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *