Na tegoroczny sezon grillowy firma Berger przygotowała dwie oryginalne propozycje – Kaszok oraz Ryżok. Znajdą one uznanie wśród osób, które stawiają na lekkie i nowoczesne przekąski z rusztu.
W ofercie producenta „ślōnskich szpecyjałōw” nie brakuje tradycyjnych produktów, wpisujących się w gusta konserwatywnych amatorów grillowania. Boczek, krupniok, stek z karkówki, kiełbasa śląska czy kiełbasa sołtysa to tylko niektóre z topowych mięsnych specjałów marki Berger, od lat cieszących się niesłabnącym powodzeniem. Firma nie zapomina jednak i o tych konsumentach, którzy nie chcąc odmawiać sobie rarytasów z rusztu, poszukują nieco lżejszych ich wariantów.
Zdrowo, letko, po naszymu!
Alternatywę dla grillowych klasyków stanowią wprowadzone właśnie do sprzedaży Kaszok i Ryżok. Prosty skład: mięso wieprzowe, specjalna kompozycja przypraw oraz – w zależności od wybranej wersji – kasza pęczak bądź ryż i kapusta to opcja potrawy na ruszt w wersji fit, którą można zajadać się bez wyrzutów sumienia. Niebanalne połączenia smaków czynią z Kaszoka i Ryżoka doskonałe uzupełnienie klasycznej grillowej oferty marki i obowiązkowy punkt w menu podczas biesiadowania pod chmurką. Nowości sprzedawana są na wagę, a ich cena detaliczna wynosi 19,90 zł za kilogram. Można je nabyć w sklepach firmowych Zakładów Mięsnych Berger rozsianych po całym Górnym i Dolnym Śląsku.
Producent: ZM Berger
Więcej informacji na stronie: www.berger.biz.pl