Cezar z pstragiem2

Cezar z pstrągiem

Sałatka przygotowana z Sosem sałatkowym Cezar Knorr.

Czas przygotowania: 15 minut

Dla czterech osób

Składniki:

- filety wędzonego pstrąga – 4 szt.

- majonez – 3 łyżki

- sałata rzymska – 1 główka

- grzanki – 20 g

- Sos sałatkowy Cezar Knorr – 1 opakowanie

- wędzony ser – 8 plastrów

- starty ser żółty – 1 łyżka

Sposób przygotowania:

1. Umytą sałatę porwij na mniejsze kawałki. Pokrój rybę i wędzony ser.

2. Zawartość sosu Cezar Knorr wymieszaj z majonezem i startym serem – ta kompozycja nada daniu wyrazisty smak.

3. Najpierw wymieszaj sałatę z sosem, a później połóż na niej kawałki pstrąga i sera. Na koniec posyp wierzch grzankami.

Cezar z pstragiem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>