Cezar z pstrągiem

Sałatka przygotowana z Sosem sałatkowym Cezar Knorr.

Czas przygotowania: 15 minut

Dla czterech osób

Składniki:

– filety wędzonego pstrąga – 4 szt.

– majonez – 3 łyżki

– sałata rzymska – 1 główka

– grzanki – 20 g

– Sos sałatkowy Cezar Knorr – 1 opakowanie

– wędzony ser – 8 plastrów

– starty ser żółty – 1 łyżka

Sposób przygotowania:

1. Umytą sałatę porwij na mniejsze kawałki. Pokrój rybę i wędzony ser.

2. Zawartość sosu Cezar Knorr wymieszaj z majonezem i startym serem – ta kompozycja nada daniu wyrazisty smak.

3. Najpierw wymieszaj sałatę z sosem, a później połóż na niej kawałki pstrąga i sera. Na koniec posyp wierzch grzankami.

Cezar z pstragiem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *