Sałatka przygotowana z Sosem sałatkowym Cezar Knorr.
Czas przygotowania: 15 minut
Dla czterech osób
Składniki:
– filety wędzonego pstrąga – 4 szt.
– majonez – 3 łyżki
– sałata rzymska – 1 główka
– grzanki – 20 g
– Sos sałatkowy Cezar Knorr – 1 opakowanie
– wędzony ser – 8 plastrów
– starty ser żółty – 1 łyżka
Sposób przygotowania:
1. Umytą sałatę porwij na mniejsze kawałki. Pokrój rybę i wędzony ser.
2. Zawartość sosu Cezar Knorr wymieszaj z majonezem i startym serem – ta kompozycja nada daniu wyrazisty smak.
3. Najpierw wymieszaj sałatę z sosem, a później połóż na niej kawałki pstrąga i sera. Na koniec posyp wierzch grzankami.