Bruschette Maretti – chrupiące przekąski w stylu włoskim

Pieczone pieczywo z dodatkiem soli morskiej, pomidorów, ziół, oliwek, cebuli czy czosnku to tradycja i przysmak typowo włoski. Bruschette Maretti warto mieć pod ręką, kiedy wpadną niespodziewani goście lub kiedy mamy chęć coś pochrupać przed telewizorem czy komputerem.
W okresie Karnawału mogą stanowić smaczny dodatek do różnych sałatek, warzyw i dipów. Z udziałem krążków Bruschette Maretti możemy też przygotować typowo włoski zestaw antipasti , czyli przystawek, w skład których wchodzą suszone pomidory, oliwki, karczochy, prosciutto, czy owoce morza.
Tylko od naszej indywidualnej inwencji zależy, czy smakowite krążki chcemy chrupać z różnymi dodatkami czy same. Bruschette Maretti – smakowite krążki pieczonego, chrupkiego pieczywa – wyprodukowane zostały z wyselekcjonowanych składników, w wielu ciekawych smakach:
• Pizzapizza
• Włoska szynkaszynka
• Mix warzywmix warzyw
• Grzyb w śmietaniegrzyby
• Pomidor z oliwką i oreganopomidor oliwka
• Szpinak z serem ricottaser szpinak
• Pieczony czosnekczosnek
• Mix serówser

Dystrybutor: Italmex Warszawa Sp. z o.o., ul. Jana Olbrachta 94, 01-102 Warszawa, www.italmex.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *