Bezglutenowe batoniki składające się z ziaren oraz dodatków takich jak czekolada, rodzynki czy masło orzechowe stanowią idealną przekąskę dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Batoniki bogate w błonnik mogą urozmaicić codzienną dietę bezglutenową – są dostępne w rodzajach:
Czekoladowy – płatki czekoladowe, wieloziarniste płatki, dmuchany ryż.
Ciemna czekolada – ciemna czekolada, mleczna czekolada, wieloziarniste płatki, dmuchany ryż.
Mix owoców – prażone orzeszki ziemne, wieloziarniste płatki, dmuchany ryż, rodzynki, suszona żurawina, suszone morele, migdały.
Jagodowy – prażone orzeszki ziemne, rodzynki, wieloziarniste płatki, suszone jagody.
Mix orzechowo-owocowy – rodzynki, pestki słonecznika, prażone płatki migdałów, wieloziarniste płatki, prażona soja, suszona żurawina, dmuchany ryż.
Masło orzechowe – prażone orzeszki ziemne wieloziarniste płatki, masło orzechowe, soja, dmuchany ryż.
Dystrybutor: Italmex Warszawa Sp. z o.o., ul. Jana Olbrachta 94, 01-102 Warszawa, www.italmex.pl