100% wołowiny w wygodnej formie

Jack Link’s, największy na świecie producent mięsnych przekąsek, proponuje Polakom alternatywę dla słodkich batonów proteinowych i wprowadza do sprzedaży Beef Bars, czyli batony z wołowiny.

Beef Bars od Jack Link’s to pierwsze wytrawne, wysokobiałkowe batony na naszym rynku. Wyprodukowane w 100% z wołowiny doskonale sprawdzą się jako pożywna, bezglutenowa przekąska, którą można zabrać ze sobą np. do szkoły, pracy czy w podróż. Jak mówi Kenneth Ruigrok, manager ds. marketingu EMEA w firmie Jack Link’s nowości wypełniają lukę na rynku batonów proteinowych, które oferowane były dotąd konsumentom jedynie w słodkim wydaniu. Jack Link’s Beef Bars mają długi, wynoszący 6 miesięcy termin przydatności do spożycia i mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej. Dostępne są w dwóch wariantach smakowych: Original oraz Sweet & Hot, z których każdy waży 22,5 g. Sugerowana cena detaliczna: 5,99 zł za sztukę.

Przekąski, które podbijają polskie podniebienia
Nowe batony dołączają do przekąsek Jack Link’s Beef Jerky, które również powstają z najwyższej jakości brazylijskiej wołowiny. Dzięki wysokiej zawartości pełnowartościowego białka, niewielkiej ilości tłuszczu, braku sztucznych dodatków (w tym glutaminianu sodu) Beef Jerky zdobywają w Polsce coraz większą popularność. Konsumenci mają do wyboru trzy warianty smakowe tych przekąsek: Original, Sweet & Hot oraz Teriyaki. Sprzedawane są one w dwóch wariantach opakowaniach, zawierających 25 g i 70 g produktu, których sugerowane ceny detaliczne wynoszą odpowiednio za: 7,99 zł oraz 19,99 zł.

Rodzinna receptura ze Stanów rodem
Jack Link’s to rodzinna firma z USA, która stworzyła kategorię Beef Jerky. Jest liderem produkcji mięsnych przekąsek w Ameryce i Niemczech oraz najszybciej rosnącą marką w Anglii, ma również kluczowy wpływ na wzrost popularności tej kategorii w Polsce. Sekret sukcesu marki Jack Link’s tkwi w rodzinnej recepturze i tradycyjnych metodach produkcji, pozwalających na zachowanie wyśmienitego smaku i uzyskanie doskonałej równowagi między delikatnością, a soczystością wołowiny.

Więcej informacji na stronie: https://pl.jacklinks.eu

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *